Model 375 i mini-størrelse

Den populære bordlampe, Model 375 fås nu i mini-størrelse. Det sker omkring et år efter, at de første modeller i serien blev lanceret. Lamperne har siden lanceringen nydt stor popularitet. Og i naturlig forlængelse af efterspørgslen gik Le Klints designteam i gang med at udvikle en mindre og nedskaleret version af lampen. 

Specialudviklet til Svinkløv

Udover størrelserne small og medium er Model 375 nu tilgængelig i x-small. Den nye mini-udgave blev oprindelig specialudviklet til det nyrenoverede Svinkløv Badehotel, der genåbnede i foråret 2019. Med sin krydsplisserede skærm og naturlige materialer passer bordlampen perfekt ind i indretningen af det store, lange træhus, der beliggende blandt klitter og ved Vesterhavet, emmer af charmerende sommerhusstemning og en hyggelig atmosfære.

Inspireret af klassiker

Model 375 er en moderne nyfortolkning af Le Klints klassiker, Model 107, som er en smuk pendel fra 1942, hvor den blev skabt af Esben Klint. Han var søn af den kendte arkitekt og kunster, Kaare Klint, som har haft en stor indflydelse på dansk møbel- og designhistorie. Da Esben Klint designede pendlen, Model 107 lod han sig inspirere af netop sin fars arbejde med den ikoniske Frugtlygte. Model 107 har siden sin tilblivelse repræsenteret essensen af LE KLINTs designarv og dannede oprindeligt baggrund for Le Klints bomærke. 

Kan nemt placeres 

Lampens størrelse på 18 cm i diameter og 21 cm i højden gør den nem at placere i indretningen. Stil bordlampen i vindueskarmen, på et sidebord ved sofaen, i reolen, på skænken eller udtrykket i et stilleben kan fornys, når lampen placeres sammen med pynteting.