Takagi & Homstvedt

Designer

Designerne Hallgeir Holmstvedt og Jonah Takagi mødtes første gang, da de begge udstillede på Salone Satellite 2011 i Milano. De fandt hurtigt ud af, at de havde flere fælles interesser, som ikke bare var passionen for arbejdet med design, men også cykling og god øl.

Ved at indgå i et partnerskab er det blevet muligt og meget lettere at udvikle ideer og designforslag til både amerikanske og europæiske brands, og ligeledes at udnytte de kontakter som hver især har.

I dag foregår megen kommunikation via Skype eller Dropbox, og selvom man har sit udgangspunkt i hver sin del af verden foregår samarbejdet let og ubesværet.

Med lampeserien Lamella har designerduoen fået endnu et kommercielt produkt på markedet , og det er det første som er udviklet i samarbejde med en europæisk producent.

LeKlint133+135_Lamella2+Lamella4_pendant_lifestyle2

Lamella serien - moderne design og samtidig en tidløs klassiker er på plads i Le Klints sortiment.

Pendlen er med metaldetaljer i børstet aluminium. Modellen fås også med metaldetaljer i sort eller gyldenfarvet aluminium.

Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller.

Serien fremstilles ved hjælp PLICA- teknikken - en gammel produktionsteknik, som det er lykkedes at få genskabt og dermed realisere dette smukke lampedesign.

Lamella