Pro Collection

  • Hotel Odeon, Odense.
  • Brandts museum, Odense
  • Hotel Nyborg Strand, Nyborg

Le Klint blev grundlagt i 1943 og er kendt som en klassisk belysningsproducent, der udspringer direkte fra den gyldne æra med dansk design.

Med afsæt i vores gode håndværk og folde-DNA er vi i dag også en moderne virksomhed, der i tillæg til hjemmets belysning, nu også henvender sig til det professionelle marked.

Som noget nyt lancerer vi Le Klint Pro med både klassikere samt helt nye designs målrettet til projekt og hospitality markedet (hoteller, restauranter, konferencer osv) – med bl.a. mulighed for mange farve-/materialevarianter og også Custom Made efter behov, til både det lille såvel som det store projekt.

Vores kunder, efterspørger bæredygtige produkter af høj kvalitet, hvilket går hånd i hånd med vores strategi og kerneværdier hos Le Klint. Vi fastholder vores produktion i Danmark, primært på vores egen lokation i Odense, men også gennem stærke nationale samarbejdspartnere. Vi bruger materialer af høj kvalitet, der er lavet til at holde i lang tid, og hovedparten af vores lamper kan repareres.

Vi inkorporerer ikke unødvendige tekniske gadgets, da de desværre ofte har en begrænset levetid. I stedet fokuserer vi på langtidsholdbare og bæredygtige løsninger, med f.eks. udskiftelige lyskilder.

Kim Weckstrøm Jensen / CEO

Pro Collectionen bliver tilgængelig hos udvalgte Pro partnere og gennem Le Klint direkte.

Hvis du har brug for mere information, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på mail le-pro@leklint.dk eller tlf. +45 66 18 19 20, hvor mit passionerede team står klar til hjælpe med dit specifikke projekt.