The Love & Light Project 2023

Årets Love & Light donation blev uddelt juleaften 2023 til de patienter som var indlagt på OUH Odense og Svendborg Sygehus, og som ikke havde mulighed for at tilbringe julen sammen med familie og pårørende.

Isa Dawn Whyte Jensen, som står bag velgørenhedsprojektet, The Love & Light Project, fortæller:

"...Mit hjerte banker for de svage i samfundet og særligt de mange ensomme og enlige der til tider har det rigtig svært. Det at være helt alene kan være et bevidst valg – men desværre for langt de fleste, er det ikke det...

Jeg er så glad for at i samarbejde med Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus (OUH) at have fået muligheden for at årets Love & Light donation kunne bringe lidt lys og varme ud til de ca. 450 patienter der var indlagt og alene på nok den værste aften på året - nemlig juleaften.

"Sammen med de mere end 80 frivillige besøgsvenner der brugte sin juleaften på de mange afdelinger kunne vi dele en særlig gave ud – og alle fik en LE KLINT Candlelight, der med det samme kunne stå på sengebordet eller i vindueskarmen og sprede lidt lys og varme på denne aften og resten af julen. Det var en stor glæde for mig personligt, at fejre juleaften sammen med patienter, personale og de frivillige.

Det har været en stor fornøjelse at møde Karina Andersen Jensen som er frivillighedskoordinator – hun har et stort hjerte og er en skøn person."

"Tak til alle jer der har købt vores Christmas Collection produkter og dermed gøre denne velgørenhed muligt"

ISA

The Love & Light Project

Frivillighedskoordinator, Karina Andersen Jensen, udtaler:

”Juleaften især, men også nytårsaften er to aftener, hvor det er ekstra svært at være indlagt. Fælles for alle afdelinger er, at alle patienter, der er friske nok til at komme hjem til jul og nytår, bliver udskrevet – hvis muligt, blot for et par timer, hvor de kan nyde aftenen med deres familie.”, siger Karina Andersen Jensen, der er frivillighedskoordinator på OUH og som i år har rekrutteret mere end 80 frivillige besøgsvenner til sygehusene.

”Ikke alle har familie tæt på – og så er der de patienter, der er for syge til at forlade sygehuset. Men juleaften og nytårsaften er svære aftener at være indlagt på, og personalet oplever, at patienter bliver sorgfulde over at skulle være indlagt.

Derfor prøver personalet altid at gøre ”lidt ekstra” ud af disse to dage, og her spiller frivillige besøgsvenner en stor rolle ved at hjælpe med at skabe en hyggelig stemning, synge julesalmer og deltage i fællesspisningen på de afdelinger, hvor det er muligt.”

Ekstra travlhed hos vores personale op til jul, med klargøring og indpakning af de mange lamper, som blev doneret til de indlagte patienter på sygehusene i Odense og Svendborg.

Julegaverne fra The Love & Light Project, blev i al diskretion omdelt til afdelingerne i dagene op til juleaften.

Tak til dig Karina og sygehusene – og en helt særlig tak og stor respekt til alle de frivillige der stillede op.

Også en tak til mine gode kollegaer der har hjulpet til  – OG sidst men absolut ikke mindst TUSIND TAK til jer forhandlere der repræsenterer os og alle jer skønne kunder der ved
at købe fra vores Christmas Collection – gør denne velgørenhed muligt.

LOVE & LIGHT og Godt Nytår til jer alle.

Isa

Grundlægger af The Love & Light Project

En lang og dejlig juleaften. The Love & Light Project’s grundlægger Isa Dawn Whyte Jensen, reflekterede over denne særlige begivenhed, som vakte mange følelser.

Udover de mange som har hjulpet med det praktiske, skal der også lyde en stor tak til:

Deslers Grafiske Hus, Daarbak Redoffice Odense og Roliba som støttede med print af julekort, gavepapir og bånd til de mange gaver.