Ofrene for orkanen Sandy

Det hele startede i 2012 en aften derhjemme, da jeg på nyhederne så, hvordan orkanen Sandy ødelagde dele af Jamaica, og især den vej, der førte op til bjerglandsbyerne og området hvor min mor blev født. Jeg følte med det samme, at jeg var nødt til at gøre noget for at hjælpe, og besluttede derefter at donere de indtægter jeg får for mit design af julehjertet til at hjælpe. 

Landsbyerne blev afskåret fra resten af ​​landet: hverken mad, medicin eller hjælp kunne nå frem til befolkningen, og de har stadig kun begrænset adgang til rent vand. Folk måtte krydse Rio Grande -floden til fods, hvad enten det var høj- eller lavvande og vandrede gennem junglen i John Crow og Blue Mountain for at købe mad. 

Jeg besluttede at kontakte uddannelseskontorerne i Port Antonio, Jamaica for at informere dem om, at The Love & Light Project sammen med DINE DONATIONER gerne ville levere læremidler til to skoler og en børnehave. Læsebæger- og skriveblokke, kuglepenne, blyanter, bærbare computere, legetøj og meget mere.

Bjerglandsbyen Comfort Castle har ca. 1.000 beboere. Skolerne og de fleste hjem har stadig brug for reparationer, men jeg valgte at fokusere på skolerne som det første. Jeg er overbevist om, og jeg er sikker på, at du også er enig med mig i, at hvert barn - især fra 3 til 12 år og deres lærere bør have en stabil uddannelsesplatform til at sikre børnenes fremtid, hvilket også indebærer en god daglig rytme, hvor de grundlæggende ting og materialer naturligvis skal være til rådighed.