Fjordkøkkenet Munkebo

Et lokalt suppekøkken rakte ud for at få hjælp med deres julearrangementer, og The Love & light Project var meget glade for at hjælpe.

Hver søndag er Karin Lissi Solveig og Julie frivillige i kælderen i deres lokale forsamlingshus, for at hjælpe med at bringe lidt glæde og et varmt måltid mad til lokalbefolkningen, som enten har mistet deres partnere, er handicappede eller bare er nede på heldet med minimal hjælp til daglige gøremål.

The Fanstastic Four

Fjordkøkkenet i Munkebo er et lokalt suppekøkken, der har kørt i mere end tyve år nu. Kommunen tillader fri afbenyttelse af pladsen og af udstyret med alle køkkenfaciliteter til at servicere en mindre sammenkomst/fest. De frivillige åbner dørene, serverer mad og kaffe til ensomme, fattige og trængende. De arrangerer påske- og julemiddage og også bingo-sessioner for at fremme fællesskabsånden gennem socialt samvær.

Karin har lagt hjerte og sjæl i at holde Fjordkøkkenet i gang gennem årene og har fået mange små ønsker opfyldt, ved at henvende sig til lokale virksomheder for donationer.

I år manglede de, for at runde juleaktiviteterne af, en gave til at tage med hjem.

Love & Light Project bød på nogle lækre danske lækkerier til hver gæst, som Julie venligt tog imod på Fjordkøkkenets vegne og med hjælp fra sine to små døtre, samlede og pakkede ind til gæsterne.

Fjordkøkkenet kunne have stor gavn af at få flere frivillige, da de fire kvinder selv lider af forskellige fysiske lidelser, men den glæde og taknemmelighed, de får fra deres gæster, holder dem i gang og køkkenet er åbent hver søndag.

Har du lyst til at hjælpe nogle timer, kan du kontakte Julie tlf: 41 11 61 74 eller kigge forbi Fjord køkkenet Munkebo, Troels Alle 4, 5330 Munkebo, en søndag eftermiddag.