Colombia

Det colombianske juleoverraskelsesprojekt 

Ligesom alle de andre formål i fortiden nåede The Love & Light Project ud til dette samfund, fordi det simpelthen rørte mit hjerte.

Jeg mente, at denne landsby var en perfekt kandidat til at modtage en donation fra The Love & Light Project.

Det er utroligt at en afrikansk landsby i Latinamerika, 150 km fra enhver moderne facilitet som f.eks. en apoteksbutik eller et hospital, stadig kan overleve og opretholde deres sprog, kultur og arv uden for det afrikanske kontinent.

Beboerne i San Basilio de Palenque udstråler glæde, passion og stolthed til deres børn, samtidig med at de lærer dem om bæredygtighed og at respektere naturen gennem genbrug. Endvidere lærer de børnene at en positiv fremtid er en uundgåelig, hvis de fortsætter med at være gode drenge og piger i skolen.

Historiefortælling, musik og dans har stor indflydelse på uddannelsessystemet i denne landsby. De fokuserer på værdier som respekt, venlighed og hensyn til andre, som værende vigtigere i livet end at have de nyeste gadgets... En gave er dog altid velkommen og accepteres med begejstring.

Værdsættelse af livets sundhed og de grundlæggende fornødenheder kan være med til at gøre morgendagen til en bedre og lysere dag. 

The Love & Light Project's mål for 2019 var at bringe lidt julestemning til dette samfund og sikre, at hvert eneste barn, der var til stede, ikke gik tomhændet hjem. 

San Basilio De Palenque har et meget relevant og positivt budskab til os alle ... Døm aldrig en bog på dens omslag, vær glad og taknemmelig uanset de kort, som livet har givet dig, for du ved aldrig, hvem der kigger med, og hvilke ændringer det kan medføre.