Bæredygtighed med et smil

Corona-virussen har ændret den måde, vi navigerer blandt hinanden, i vores lokalsamfund og endda på verdensplan, men The Love & Light Project finder altid en vej. Nogle gange er det de små ting, der kan bringe den største glæde.

Dette lille projekt kom fra en samtale med Julie Thinesen, en lokal mor til to små piger, som bor i Munkebo på Fyn, Danmark. Det var en personlig forespørgsel, men jeg tog den et skridt videre.

Hun fortalte mig, hvordan den børnehave, som hendes børn gik i, havde meget begrænsede midler til materialer til udvikling af børnenes kognitive færdigheder. Det var her, de skulle lære at bruge sakse til at klippe tilfældige former ud af billeder, følge en lige linje, klistre ting sammen, lave en historie gennem billeder, kunst og alle de sjove ting, som 3-5-årige børn laver hele dagen i børnehaver.

Julie håbede, at jeg havde nogle udtjente eller gamle blade derhjemme, som jeg kunne donere til børnehaven til børnenes legetid. Hun spurgte rundt omkring for at se, hvad der kunne indsamles som et gratis alternativ. Børnehaven var så desperat, at de ville tage imod hvad som helst.

Så ... Jeg besluttede at tage en tur rundt på Le KLints kontor og kaprede en af virksomhedens varevogne, tog to af vores salgsmedarbejdere Thomas og Michael med som frivillige i et par timer, og så gik vi på en bæredygtig genbrugsmission.