- Nyheder

The Bouquet i L og XL

LeKlint130_Bouquet5_pendant_lifestyle

Vi introducerer nu den populære Bouquet-kollektion i large og XL-versioner, der med sit touch af feminitet og natur passer godt ind i den skandinaviske boligstil.

I foråret lancerede vi The Bouquet som individuel pendel og som lysekrone med tre, fem og syv lampeskærme i medium. Nu er kollektionen tilgængelig i både large og XL-udgaver.

Nordisk design

Med inspiration i blomsterverdenen har designer Sinja Svarrer Damkjær formået at skabe en lampeserie, der favner både nordisk æstetik og elegance. The Bouquet er en skøn forening af rette plisséer, som Le Klint er kendt for, kombineret med flettet rustikt hørtekstil. Egetræsdetaljerne i toppen af hver skærm fuldender lampernes nordiske udtryk og varme glød.

Tulipaner som inspiration

Designeres inspirationskilde er de store bundter af tulipaner, hun på rejser har set  i markedsboder i Italien. De håndfoldede lampeskærme, der giver et blidt lys, er da også i formsproget tydeligt inspireret af tulipanhovedet, mens tulipanen står i sin lige akkurat udsprungne form. Som en konstrast til de sirlige og skarpe plisséer i buketterne med henholdsvis 3, 5 og 7 skærme, er ledningerne flettet sammen for at lægge vægt på det mere organiske og bløde udtryk. 

Brug over spisebord og til hyggestund

The Bouquet hænger smukt i det store lokale såvel som over et spisebord, hvor den vil oplyse hele bordet og som dæmpet hyggebelysning i hjørnet. De forskellige størrelser gør det muligt at finde en pendel eller lysekrone, der kan passe ind i ethvert hjem.

*The Bouquet Chandelier med syv lampeskærme kan bestilles som specialordre. 

Læs mere om designer Sinja Svarrer Damkjær bag The Bouquet