Nyheder på vej - Designlamper til efteråret

Vi er stolte over at kunne præsentere et eksklusivt sneak peek på vores kommende nyheder. Mens vi venter på sommervejret har vi hos Le Klint arbejdet intensivt på at skabe nye, innovative lamper, der vil bringe varme og elegance ind i dit hjem.

Vores kommende nyheder af håndlavede plisseredede skærme og lamper i høj kvalitet er designet med fokus på dansk designtradition og moderne æstetik.
Disse nyheder vil være tilgængelige i efteråret, og vi kan ikke vente med at dele dem med dig.

CELINE -
En hyldest til en historisk relation

Design - OEO Studio

En pendel der oprindeligt blev designet af OEO Studio og produceret af Le Klint til Designmuseum Danmark i forbindelse med den gennemgribende renovering af museet for to år siden.


Som en hyldest til vores historiske relation til museet er Celine nu sat i produktion og kommer i handlen i efteråret 2024.

Model 197 Celine

"Celine er en hyldest til museet og en tak til Kaare Klint, som altid har været en stor inspiration for os qua sit kompromisløse, æstetiske, detaljerige, tidsløse og grandiose udtryk med en snært af demokratisk afsæt."

Citat: Thomas Lykke, OEO Studio

Materiale: Massiv messing, håndfoldet papir.
Størrelse: H: 16 cm, L: 80 cm, B: 40 cm.
Vejl. pris kr. 11.995,-

SPOT -
Skabt ud fra tidsløse designprincipper

Design - Pascal Hien

Model 356 Spot - Vejl. pris kr. 3.495,-

Med den kommende nyhed Spot, byder vi samtidig velkommen til den tyske designer Pascal Hien. Et designsamarbejde der har resulteret i lampen Spot: en unik lampe kendetegnet ved sit funktionelle design, der indbyder til bevægelse og justering, så der opnås et individuelt behov for belysning.

Spot skiller sig ud med sine enkle og holdbare materialer, der ikke skjuler noget. Spot kan stilles på et bord eller på gulvet, men den kan også bruges som væglampe, da der medfølger et ophæng til lampen.

Spot fåes i fire farveversioner. Rød, grøn, sort og stål.
Vejl. pris kr. 3.495,-

Carronade II -
Populær serie redesignes

Design - Markus Johansson

Carronade serien designet af Markus Johansson har været med siden 2016 og har med sit markante design været en stor succes.

Vi introducerer nu Carronade II som er en redesignet version, naturligvis stadig Made in Denmark.

I første omgang kommer serien til at bestå af en High Floor (gulvlampe) samt en small pendant (pendel). Begge modeller kommer i to versioner. En sort/sort samt en røget eg/messing.

Vejl. pris gulvlampe kr. 9.995,-
Vejl. pris pendel kr. 4.495,-

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi snart kan løfte sløret for de spændende nyheder. Glæd dig til at opleve unikke lampedesigns, der forener tidsløs skønhed med funktionel belysning.