Ny Le Klint Brand Store i Odense

Samme år som Le Klint blev etableret i 1943, åbnede vi vores første butik i København. Knap 80 år senere har vi fundet de helt rigtige rammer for en butik i Odense.

Kom forbi Oluf Bagers Plads 2, hvor du kan opleve vores seneste lampedesigns og alle de velkendte klassikere.
Det er også her du kan få den helt personlige service samt hjælp til valg af belysning til hjemmet og kontoret. Står du og mangler en ny skærm til din gamle Le Klint eller anden vintage/retro lampe, står vores personale klar med råd og vejledning.

Det er ikke tilfældigt, at det lige præcis er bygningen på Oluf Bagers Plads, der er valgt til at huse vores Le Klint Brand Store i Odense. Oluf Bagers Plads er nemlig med til at genskabe sammenhængskraft i Odense centrum. Pladsen danner port mellem byens historiske bydel til en ny spirende bydel med grønne områder, bæredygtige bygninger og en ny letbane.

Citat

Sådan ca. hver firsindstyvende år åbner vi en ny butik, siger CEO hos Le Klint, Kim Weckstrøm Jensen, med et glimt i øjet og uddyber: Vi har længe talt om at åbne en Le Klint Brand Store i Odense. Selvom vi i Danmark er gode til at handle digitalt, så̊ er det fortsat vigtigt at være fysisk til stede. Bygningen på Oluf Bagers Plads er det helt rigtige sted for Le Klint, og vi er meget glade for at kunne flytte ind i den helt unikke bygning, der tager afsæt i det historiske uden at forsøge at se gammel ud”.

Med en placering lige overfor det nye H.C. Andersens Hus og midt i det nye Odeon kvarter ligger den nye Le Klint Brand Store i en smuk bygning, der er i sig selv, er en destination.

Vi glæder os til at invitere indenfor, hvor man kan gå på opdagelse i vores historie og opleve lampernes unikke håndværk helt tæt på.

Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirs-Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-16
Søndag: Lukket

Adresse: Oluf Bagers Plads 2, 5000 Odense C