Sinja Svarrer Damkjær har videreudviklet den populære serie med en gulvlampe og en super cool bordlampe

Bouquet’en vokser

Den populære Bouquet lampe, som er designet af Sinja Svarrer Damkjær, lanceres nu i to nye versioner under navnene Bouquet Floor Lamp og Bouquet Table Lamp.

Med de to nye lamper har designeren Sinja ønsket at tilføje en legende interaktion med designet. Bouquet Floor Lamp har en lang og slank fod, som gør, at den bevæger sig en smule, når man rører ved den. Ligesom en blomst der svajer i den friske forårsblæst. Bordlampen Bouquet Table Lamp har en lille fordybning i foden, som gør, at man kan bruge den som en lille skål. Med den indkapslede lyskilde i begge lamper kan de anvendes mange steder, da de giver et rart lys uden at blænde.

Sinja fortæller om sit nye design

“I 2007 designede jeg The Bouquet, som havde referencer til en buket blomster, fordi pendlen var sammensat af flere skærme, der var sat sammen. Med de to nye versioner har jeg arbejdet videre med tanken om en blomst – men i stedet for en buket, så er det blevet til enkeltstående stolte blomster. Den solitære blomst, der kommer op som det første forårstegn. På den ene side vil vi gerne plukke den og putte den i en vase, men alligevel lader vi den stå og nyder den i al sin pragt i haven”.

Sinja Svarrer Damkjær

Sinja er uddannet på Aalborg Universitet som civilingeniør med speciale i industrielt design i 2007. Som afgangsprojekt skabte hun med inspiration i naturen og forårets blomster den første udgave af The Bouquet. I dag arbejder Sinja som produktudvikler hos Le Klint.

Læs mere om Sinja

Bouquet serien