Philip Bro Ludvigsen

Industriel designer, 1962

Philip Bro Ludvigsen er uddannet på Skolen for Brugskunst i 1989 og har undervist på Danmarks Designskole og National Institute of Design, India.

I 1998 etablerede han sin egen tegnestue “philip bro”. Kunderne tæller bl.a. George Jensen, Eilersen, Softline, Royal Copenhagen, IKEA og ikke mindst Le Klint.

Philip Bro Ludvigsen har siden starten af 1990’erne designet adskillige klassiske lamper for Le Klint, som alle er moderne variationer af Kaare og Esben Klints berømte foldede skærme. I 2003 skabte Philip Bro Ludvigsen den elegante pendel Le Klint Model 190 “Sunflower”, som også blev lanceret i en loft- og væglampe version.

Smuk og hyggelig lanterne, som kan tages med rundt, alt efter hvor du ønsker at placere den.

Candlelight skaber hurtigt en magisk stemning i haven eller hjemmet. Kuplen i mundblæst glas får LED-lyset til at spejle sig og leger med illusionen om, at det er et levende lys. Candlelight er trådløs og genopladelig, så den kan bruges igen og igen. Lanternen lades nemt op ved hjælp af USB, og en opladning holder ca. 200 timer svarende til 5 tilmers brug dagligt i 40 dage.

Find Candlelight her

Den store fornyelse for Le Klints samarbejde med “philip bro” skete i 2004, da Philip Bro Ludvigsen designede lampeserien UnderCover by Le Klint. Hans første tanke var at lave en moderne “indpakning” af de klassiske lampeskærme - en fusion af nyt og gammelt. Idéen udviklede sig dog hurtigt til at UnderCover pendlerne også var ideelle til udskiftelige inderskærme i forskellige farver og mønstre, således at man kan skifte skærm alt efter sæson og humør. 

Soleil

Den smukke pendelserie Soleil som er lanceret i 2020, og hvor han har arbejdet videre med den klassiske håndfoldede plisséskærm, nu i smuk forening med andre materialer som eksempelvis aluminium, papir, hør og egetræ.