- Nyheder

Nyhed i Carronade-serien

Den populære serie, Carronade udvides nu med en super cool og på samme tid elegant bordlampe med fine detaljer. Formgivningen er helt i tråd med de karakteristiske modeller, som allerede er i serien, og det nye design gør kollektionen endnu mere komplet.

Skandinavisk samarbejde

Bordlampen produceres i Danmark og er skabt i samarbejde med den svenske designer Markus Johansson.

Potentialet hos den unge talentfulde designer blev hurtigt spottet af Kim Weckstrøm Jensen, CEO hos Le Klint, da de to mødtes for første gang på en møbel- og designmesse i Milano. Et samarbejde var dermed under opsejling, og det frugtbare resultat viste sig allerede, da de første lamper i Carronade-kollektionen blev lanceret i 2015.

Skibskanon forenet med nutidigt design

Carronade High Table emmer af kvalitet og er i sig selv skulpturel som et kraftfuld spot, der er ideelt placeret på bakke-, hjørne-, side-, og skrivebordet, på skænken eller i vindueskarmen. Lampen er fremstillet i lakeret aluminium med messingdetaljer og en formbukket bøjle i massiv amerikansk valnød.

Ideen til serien bygger på 1700-tallets skibskanoner. Markus ønskede at skabe en lille kanon med kort snude, og han forenede det maritime, maskuline univers med et markant og legesygt lampedesign.