The Love & Light Project

Tak, fordi du støtter

Vi vil gerne sige tak, fordi du støtter denne sag ved at sprede kærlighed og lys, hvor der er allermest brug for det. Hver gang en ny magisk sæson er over os, er det mest naturlige at omfavne den. Jeg bliver altid rørt over, hvordan mange kan blive til én gennem generøsitet, venlighed, gensidig forståelse og design. Dette var… og er stadig, målet med The Love & Light Project… og min inderlige tak går ud til alle, der støtter os - hvad enten det er gennem sociale medier, at give en hjælpende hånd, en donation eller at købe et SEASONAL Collection-produkt. Jeg vil fortsætte med at gøre mit bedste for at repræsentere vores humanitære ånd ved at vælge smukke tidløse design og selvfølgelig bestræbe mig på at være ambassadør for Love & Light, når som helst, og hvor det er muligt.


Initiativtageren til The Love & Light-projekt, Isa Dawn Whyte Jensen. Hun designede det første produkt, hjertet, til produktserien SEASONAL

Klik her for at se produkterne fra SEASONAL-kollektionen.

The Love & Light Project - NU I JAPAN !!!

Jeg er glad for at kunne oplyse, at The Love & Light Project nu også er at finde i Japan!

Vores fantastiske partner Scandex i Tokyo har altid været villige og åbne overfor samarbejdet med LE KLINT, og nu udvides nu det gode samarbejde til at opmuntre folk til at sprede kærlighed og lys rundt omkring i Japan.

 

Vi er glade for at kunne give vores støtte til projektet [NPO Shine On!] Kids] ...

som gør en stor indsats med at støtte børn med kræft og  andre alvorlige sygdomme rundt om i Japan og deres familier. [NPO Shine On!] [Kids] har et fantastisk program. Det kan du læse mere om på den officielle japanske hjemmeside: https://ja.sokids.org/

Proceduren er den samme som i Danmark, når man køber et af vores SEASINAL produkter støtter man velgørenhedsprojektet The Love & Light Project. En række designforhandlere og stormagasiner rundt om i landet har valgt at lagerføre LE KLINT for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om børn med alvorlige sygdomme og kræftpatienter.

En stor tak ”Domo Arigato” til Scandex fra The Love & Light Project Danmark. Vi vil give jer al vores opbakning og ønske jer al mulig succes med dette nye eventyr.

Her er et lille udsnit fra listen med involverede partnere:

<直 営 店>

Scandex Online Store (kun Online Store)

Scandex Matsuya Ginza

Scandex Daimaru Sapporo

 

<その他の店舗>

 

HighBridge Odakyu Shinjuku

〒160-8001

8F, Main Building, 1-1-3 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo

TEL:+81-3-6304-5167

 

Highbridge Nihonbashi Takashimaya

〒103-8265

7F, 2-4-1 Nihonbashi, Chuo-ku, Tokyo

TEL:+81-3-3246-4842

 

The Love & Light Project symboliserer kærlighed, lys og gavmildhed

Hvert år donerer vi en procentdel af indtægterne fra vores produktserie SEASONAL-kollektion til en ny sag lokalt, nationalt og internationalt.


Nye designs 2019 fra vores SEASONAL Collection. Se dem her

For eksempel har The Love & Light Project støttet børn og unge på Fyn, der står alene med problemer som ensomhed, misbrug, vold samt fattigdom, den unge og talentfulde balletdanser Elena Praastrup Nielsen fra Det Kongelige Teaters balletskole i Odense og indbyggere i bjergbyerne i Portland-området i Jamaica, som blev ramt af orkanen Sandy i 2012.


Her ses en jamaicansk pige med t-shirt fra The Love & Light. 

Give a heart to a friend

Projektet blev indledt i 2012 med udgangspunkt i konceptet ”Give a heart to a friend and have a heart for a stranger”. Initiativtager til projektet, Isa Dawn Whyte Jensen, som også er Creative Manager hos LE KLINT, faldt fuldstændig for det danske julehjerte, og det inspirerede hende til at lave en fortolkning af denne smukke skandinaviske tradition. 


Isa Dawn Whyte Jensens fortolkning af det danske julehjerte, som fås i forskellige størrelser og indgår i SEASONAL Folds-produktserie. 

Det er i hjemmet, hjertet bor

Det behøver ikke kun at være til jul, du bruger SEASONAL-kollektionen men også til valentinsdag, fødselsdage, bryllupper – ja, alle anledninger hele året rundt. Hjertet kan for eksempel anvendes i indretningen på kontorer, hoteller og hospitaler samt som en stille påmindelse om, at man skal bruge hjertet såvel som hjernen i alle beslutninger. 


Du kan selv genfortolke juletraditionen og hænge hjertet op derhjemme. Det kan hænge ved siden af et maleri, i vinduet eller i et hjørne ved en god lænestol.


Spred glæde og kærlighed i hele juletiden og vintersæsonen med LE KLINTs Mini Hjerter. Fyld dem med slik og godter og hæng dem, hvor du ønsker - på juletræet, i vinduet, på din sengegalv, og lad de små hjerter være med til at gøre alle dine drømme til virkelighed.

Snefnug og Angels

Serien SEASONAL-kollektionen er siden blevet udvidet med kollektionerne Snefnug og Angels designet af Tine Mouritsen. De er fremstillet i samme kvalitetsmateriale og efter de samme principper som de verdenskendte håndfoldede lampeskærme. 

De smukke Snefnug og findes i fire størrelser. 

De elegante Angels findes i to varianter, Uriel og Gabriel, i størrelserne x-small, small og x-large

The Love & Light Projects

Herunder kan du læse om de projekter, som indtægterne fra SEASONAL-serien har støttet. 


År 2020 har været barsk for de fleste. Corona-virusset har ændret vores daglige rutiner, og der har derfor ikke været mulighed for en international Love & Light donation. Men på trods af de mange restriktioner er det lykkedes at hjælpe et lille lokalsamfund på Fyn, som i årevis har forsøgt at få sponsoreret en hjertestarter til området.

I USA er sorte borgere blevet udsat for politiets brutalitet og mistet livet, hvilket har udløst en international anti-racisme-protest. Med vores Love & Light projekt er det lykkedes at samle lokale frivillige, der har hjulpet med at få opsat to Hjertestartere, som er doneret til lokalområdet. De er opsat for at redde liv – uanset hudfarve, køn og religion.

Vi håber, at der aldrig vil blive behov for at bruge dem –  men det vil glæde os, hvis de kommer i brug og redder liv…


Bæredygtighed med et smil

De små ting og den glæde, de skaber...

Corona-virusset har ændret måden, hvorpå vi omgås hinanden - både i vores lokale samfund og over hele verden, men med Love & Light-projektet finder jeg altid en måde at hjælpe på, hvis der er ting eller et område, som berører mig følelsesmæssigt, fortæller Isa Dawn Whyte Jensen.

Og nogle gange er det faktisk de helt små ting, som kan give den største glæde.

Denne donation kom i stand efter en snak med Julie Thinesen, som er mor til to små piger og bor i Munkebo på Fyn. Hun havde et ønske, som Isa fulgte op på.

Børnehaven, hvor hendes børn går, har et meget begrænset budget og dermed ikke meget at gøre godt med i forbindelse med eksempelvis udvikling af børnenes kognitive færdigheder, fx at kunne lære, hvordan man bruger en saks til at klippe billeder og sætte disse sammen til små collager med historier og kunst – og ikke mindst gøre alle de sjove og finurlige ting, som de fleste som 3-5-årige elsker at gøre.

Julie håbede på, at Isa havde nogle gamle magasiner derhjemme, som jeg kunne donere til børnehaven. Hun spurgte også, om vi kunne være behjælpelige med skaffe eller indsamle disse, så de ikke skulle betale for materialer. De ville være taknemmelige for alt, hvad der kunne skaffes.

Isa brugte min frokostpause på en tur rundt i kontorerne på LE KLINT, og så ”kaprede” hun ellers en af firmaets varevogne og sammen med kollegerne, Michael og Thomas fra Salgsafdelingen fik hun i løbet af et par timer samlet en masse magasiner. Det viste sig, at der var hele tre børnehaver, som gerne ville modtage dem. Børnehaverne Himmelblå, Columbus og Solbakken.

De havde på forhånd informeret om, at de var corona-fri og gjorde deres bedste for at afspritte hænder og naturligvis overholde de gældende regler om social distance.

Juleoverraskelse 2019 i Columbia

Love & Light-projektets mål i 2019 var at bringe juleglæde til et lille samfund i Columbia og sørge for, at alle landsbyens børn fik julegaver og en god oplevelse. The Love & Light Project valgte at støtte den lille landsby, som hedder San Basilio de Palenque, fordi byen ramte Isa Dawn Whyte Jensen lige i hjertet.

Isa fortæller, det har været helt enestående at opleve, hvordan man kan finde en afrikansk landsby i Latinamerika, 150 km fra nærmeste civilisation og uden moderne faciliteter, som apotek, læge, hospital eller fast-food restauranter. Og at landsbyen er i stand til at bevare sit oprindelige sprog, sin kultur og arv på den måde - så langt fra det afrikanske kontinent.

Folkene i landsbyen San Basilio de Palenque udlever deres glæde, lidenskab og stolthed sammen med deres børn. Samtidig lærer de dem om bæredygtighed og respekt for naturen ved at fokusere på genbrug og give gamle ting nyt liv. Alle unge vokser op med troen på en lys og positiv fremtid, og at man derfor skal opføre sig ordentligt i skolen.

Historier, dans og musik er en vigtig del af uddannelsessystemet i landsbyen. Værdier som gensidig respekt, venlighed og hensyntagen til hinanden virker umiddelbart langt vigtige end at kunne prale af at have de nyeste gadgets… Men gaver udefra er dog altid velkomne og modtages med stor entusiasme.

De er taknemmelige for den hjælp og de fornødenheder, de modtager, og som er med til at gøre morgendagen lysere.

Befolkningen i San Basilio De Palenque kan lære os alle en meget vigtig ting, nemlig at uanset, hvor du er født og hvordan dine levevilkår er, skal man være glad og positiv for det liv, man har fået tildelt.


Veteranhjem Odense 2019

Det nybyggede Veteranhjem i Odense blev officielt indviet den 7. marts 2019, da Kronprins Frederik klippede den røde snor. 

Hjemmets formål er at skabe trygge rammer for veteraner og deres pårørende, så der blandt andet værnes om de fællesskaber og minder, der er skabt i Forsvaret. Det moderne Veteranhjem rummer alle - også dem, der har brug for støtte og omsorg, og stedet skal være med til at gøre hjemkomsten nemmere efter udstationering. 

Hos LE KLINT synes vi, det er vores pligt at passe godt på dem, der har været sendt ud i verden for at beskytte os. Derfor er vi meget stolte over at have sponsoreret al belysning til Veteranhjem Odense gennem The Love & Light Project, så vi kan bidrage til, at stedet bliver rart og hyggeligt for veteraner og deres pårørende. 

Du kan læse mere om Veteranhjem Odense her


LAMELLA-pendlerne hænger smukt i det moderne Veteranhjem Odense. 


Jamaica 2017

The Love & Light Project har i juni 2017 afsendt en 40 fods container med skolemøbler og udstyr til tre skoler og en børnehave i Portland, Jamaica. Området blev ramt af store ødelæggelser under orkanen Sandy i 2012.

LE KLINTs medarbejdere gør skolemøbler klar til afsendelse. Møblerne blev afsendt med container til tre skoler i Jamaica. 


Fundraising 2016

2016 var året, hvor projektet gennem foredrag på LE KLINT, koncertaktiviteter og salg af hjerter og stjerner fik rejst midlerne til at finansiere Jamaica-donationen i 2017.


Isa Dawn Whyte Jensen afholdt sammen med sit band Fyns Finest en velgørenhedskoncert til fordel for Jamaica, som blev ramt af store ødelæggelser på grund af orkanen Sandy. 


Julen 2015

The Love & Light Project støttede Det Kongelige Teaters balletskole i Odense i forbindelse med deres juleshow i Rådhushallen. LE KLINT donerede scenebelysning, kostumer fremstillet af lampeskærme, og Isa Dawn Whyte Jensen sang selv nogle af sangene i showet.


En skøn forening af nisser og kostumer fremstillet af lampeskærme til Det Kongelige Teaters balletskoles julekoncert. 

Der blev samtidig givet en økonomisk håndsrækning til den unge talentfulde balletdanser Elena Praastrup Nielsen. Hun er fra Esbjerg og brugte hver dag mere end to timer på transport til skolen i Odense. Omkostninger til transport og skole var en meget stor belastning for familiens økonomi. Det Kongelig Teaters Ballet Skole havde et stort ønske om at beholde Elena og forsøgte at hjælpe ved blandt andet at søge legater m.m. – desværre uden held.

Men donationen fra The Love & Light Project betød, at Elena kunne afslutte sine studier og forfølge sin drøm om en karriere som ballerina på de helt store scener. Det var en rørt og meget bevæget Elena, som modtog donationen fra Isa Dawn Whyte Jensen, initiativtager til The Love & Light Project.


"SE MIG" Kampagnen 2015

10.000 børn og unge på Fyn står alene med problemer som ensomhed, misbrug, vold og fattigdom. For at sætte fokus på problemet gennemførte Ungdommens Røde Kors og TrygFonden "SE MIG"-kampagnen.

LE KLINTs velgørenhedsprojekt The Love & Light Project støttede kampagnen med kr. 50.000,-. Initiativtager og tovholder til The Love & Light Project, Isa Dawn Whyte Jensen, begrundede donationen med, at det er vigtigt at støtte både internationalt og lokalt, og ikke mindst sørge for at støtten går direkte til de mennesker, som har behovet fremfor til administration og andre omkostninger. I forbindelse med kampagnen blev der afholdt en velgørenhedsmiddag på Lykkesholm Slot med stjernekokke, musik og underholdning.


Operation Dagsværk 2014

Onsdag den 5. november 2014 deltog elever fra landets ungdomsuddannelser i Operation Dagsværk. LE KLINT havde hyret 4 friske gymnasieelever fra 1.g på Odense Katedralskole til at omdele foldere til byens butikker og kontorer. Folderen omhandlede LE KLINTs eget Love & Light Project.


Minerva Womens Centre, London 2013

Minerva Womens Centre i London er en velgørenhedsorganisation bemandet af kvinder. De arbejder ihærdigt på at bistå med at hjælpe andre kvinder, som har begået en forbrydelse på ret spor igen, og de støtter kvinder, der er ofre for vold eller anden form for forsømmelse. The Love & Light Project donerede de vigtigste fornødenheder til at klare opholdet på centret. 


Produkterne er linet op. De skal doneres til kvinder på Minerva Womens Centre i London. 


Projekt støttet i 2012

I julen 2012 blev der solgt mere end 400 hjerter over hele verden, hvilket indsamlede over 20.000 kroner. Med stor taknemmelighed sendes støtten til indbyggere i bjergbyerne i Portland-området i Jamaica, som blev ramt af orkanen Sandy i 2012.

Klik her for yderligere information om The Love & Light Projekt.

Ja, ring mig op

Søg land og postnr/by

*
*
*
Send email

Weborder delivery only in Denmark. Please contact your local retailer or LE KLINT Flagship Store in Copenhagen.

Kundelogin

Presselogin

Brug venligst formularen herunder til LE KLINTs pressenet.

Wir freuen uns auf Ihren Besuch auf unserer Webseite.

Produktenübersicht und Onlineshop ist zur Zeit nur in englischer Sprache, aber falls Sie Fragen haben können Sie sich gern an unseren Kundendienst unter leklint@leklint.dk wenden.

Login

Handelsbetingelser hos LE KLINT A/S

Generelle oplysninger

LE KLINT A/S
Egestubben 13-17
DK-5270 Odense N
Tlf. +45 66 18 19 20
Mail: leklint@leklint.dk 
Etablering 1943 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på leklint.dk skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Bestilling

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til shop@leklint.dk

Forbehold

LE KLINT A/S tager forbehold for prisændringer. Alle priser er angivet i DKK og inkl. moms og øvrige afgifter. Priserne er dagspriser.

Moms

Bestiller du fra et ikke EU-land, er varerne momsfrie, dvs. du kan trække 25% fra priserne. Dog skal du være opmærksom på, at eventuel moms fra dit eget land tillægges varerne, inden de udleveres til dig, ligesom at du kan blive opkrævet told.

Kontroller din ordrebekræftelse

Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, og at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen eller hvis du har ændringer til din ordre beder vi dig omgående kontakte LE KLINT A/S på tlf. 6618 1920 eller shop@leklint.dk

Betaling

Som privatkunde kan du betale for dine varer med følgende:
• MobilePay, Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, JCB cards, American Express og Diners
Købesummen bliver trukket fra din konto, når varen/varerne bliver afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på leklint.dk.

E-mærke

leklint.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Forsinkelse

Hvis der mod forventning opstår problemer med din ordre inden levering (f.eks. i form af produktionssvigt, leveringssvigt eller omstændigheder uden for LE KLINT A/S’ kontrol), vil du blive kontaktet af LE KLINT A/S.

Generelt om levering

Der kan forekomme leveringstid på visse produkter. Dette vil fremgå af den ordrebekræftelse, vi fremsender med hver bestilling. Dine varer leveres med fragtbil eller pakkelevering afhængig af vægt/størrelse. LE KLINT A/S leverer principielt til destinationer i hele verden.

Ved valg af levering får du 4 muligheder: 

OBS - Hvis du vælger afhentning i en pakkeshop eller pakkeboks, accepterer du, at fragtfirmaet kan vælge at omdirigere pakken til et alternativt udleveringssted, hvis boksen er fyldt eller pakken er for stor.

Afhent gratis i butik

Bestil din vare online hos leklint.dk og afhent gratis i en af vores Brand Stores. Store Kirkestræde 1, København K og Oluf Bagers Plads 2, Odense C. Når du handler på leklint.dk, kan du spare porto på dit køb ved at vælge afhentning i vores fysiske butik. 

Du får direkte besked via sms-besked fra butikken, når din vare er klar til afhentning.

Bemærk:

Det er ikke alle varer, som er på lager i vores butik. Hvis den bestilte vare ikke er en lagervare, skal der påregnes yderligere leveringstid, idet varerne skal fragtes fra vores lager i Odense til butikken. 

Forsendelse til PostNord pakkeboks

Her skal du vælge, hvilken pakkeshop du vil afhente pakken i.

Forsendelse via PostNord med omdeling til privatadresse

Her får du pakken leveret lige til døren. Er du ikke hjemme, stilles pakken på nærmeste pakkeshop, og du får besked herom. 

Forsendelse til erhvervsadresse

Her får du pakken leveret med omdeling til din arbejdsplads. 

Levering i EU
Fragt: 40 €

Levering Færøerne; Grønland, Island; Norge; Schweiz; Liechtenstein + øvrige Europa
Fragt: 50 €

Levering øvrige verden
Fragt: 100 €

De præcise omkostninger til fragt for dit køb kan ses i bestillingsprocessen. 

Levering med PostNord/fragtmand

Levering sker som hovedregel med PostNord og i henhold til disses regler og priser. Uden for PostNords område eller ved fragt af produkter, som størrelses-/vægtmæssigt overstiger PostNords grænser anvendes andet fragtselskab.

Vi forbeholder os ret til at afvise udenlandske ordrer, såfremt risici eller omkostninger er uforholdsmæssigt store.

Varemodtagelse/fragtskader

Risikoen for varer købt i LE KLINT A/S’ overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Når du modtager varer, bør du derfor straks ved modtagelse tjekke emballagen for synlige skader. Alle transportskader skal meddeles hurtigst muligt til LE KLINT A/S. Tag evt. et billede af den beskadigede pakke.

Hvis du trods synlige huller, buler eller andre åbenlyse skader på pakken ikke straks gør indsigelse overfor fragtmanden/postbuddet, kan der opstå tvivl, om hvor pakken er blevet beskadiget, og du risikerer selv at hæfte for evt. beskadigelser.

Kvittering

Gyldig kvittering er ordrebekræftelse og/eller fragtbrev, hvorpå varen er specificeret.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på leklint.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele LE KLINT A/S, Egestubben 13-17, 5270 Odense N, din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Du kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og medsendt din ordrebekræftelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returnering

Du returnerer varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Omkostninger til returlevering/forsendelse til LE KLINT A/S sker for egen regning. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Enhver værdiforringelse vil der kræves kompensation for.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
LE KLINT A/S
Egestubben 13-17
DK-5270 Odense N

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

2 års reklamationsret

Som forbruger har du hos LE KLINT A/S 2 års reklamationsret på dine varer, mod forevisning af gyldig kvittering. Dette betyder, at du i henhold til Købelovens regler enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Hvis varen lider af mangler, beder vi dig rette henvendelse til LE KLINT A/S på tlf. 6618 1920. Du bedes have dit fragtbrev samt ordrebekræftelse parat, når du ringer os.

Varen sendes til:
LE KLINT A/S
Egestubben 13-17
DK-5270 Odense N

Alle produkter, der returneres til LE KLINT A/S skal være forsvarligt indpakkede.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på leklint.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Persondata

LE KLINT A/S, Egestubben 13, 5270 Odense N, CVR. 37750115, er ansvarlig for de oplysninger, som du afgiver til LE KLINT A/S.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til PostNord eller anden transportør, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LE KLINT A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på leklint.dk er LE KLINT A/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: leklint@leklint.dk. 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Slet cookie:

Når du besøger leklint.dk gemmes informationer - såkaldte cookies - om at du har besøgt websitet. Som følge af dette, får LE KLINT A/S information om, hvor mange besøgende vi har, og hvilke sider, som er mest besøgt. Vi kan desuden give dig mere specifik og relevant information, når du besøger leklint.dk. I Internet Explorer slettes cookies under "Funktioner"->"Internetindstillinger"->"Slet cookies".

Du har ved forespørgsel ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte LE KLINT A/S på ovenstående adresse eller på shop@leklint.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop@leklint.dk eller LE KLINT A/S, Att: Kundeservice, Egestubben 13-17, 5270 Odense N. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til: LE KLINT A/S
Egestubben 13-17
DK-5270 Odense N
Tlf. +45 66 18 19 20
Mail: shop@leklint.dk

 

Jeg   meddeler herved,
  Skriv dit fulde navn  
at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om:

 

Følgende varer:

 

 

 

 

 

 
Følgende tjenesteydelser:

 

 

 

 

 

 

Bestilt den:  
   
Modtaget den:  

 

Forbrugerens navn:  

 

Forbrugerens adresse:  

 

Forbrugerens underskrift:     Dato: