Spot på nordisk bordlampe

Der er igen sket en forøgelse af medlemmer hos den populære lampeserie, CARRONADE.

For ganske kort tid siden introducerede vi CARRONADE High Table i sofistikeret sort. Nu kommer bordlampen med en højde på 60 cm i en flot nordisk version i sand, som passer til resten af serien.

Selvom lampen er betydeligt mindre, har den arvet de smukke karakteristika fra dens inspirationskilde, nemlig den høje CARRONADE-standerlampe. Med lampen får du et funktionelt og dekorativt stykke design, som passer ind i den nordiske stil og indretning.

Skulpturelt form og design

Størrelsen på lampen gør den nem at placere i boligen. Smukt knejsende udviser lampen æstetisk ynde og er i sig selv skulpturel. Den er ideel til skænken, vindueskarmen, skrive-, bakke- og sidebordet, ligesom den på fineste vis kan byde dine gæster velkommen i entreen.

Made in Denmark

CARRONADE High Table er fremstillet i høj kvalitet i matlakeret alu og sæbevasket eg. Lampen er produceret på vores fabrik i Odense af vores dygtige medarbejdere.


Den nye CARRONADE High Table Nordic i sand passer ind i ethvert rum. 

Manden bag designet

Ophavsmanden til CARRONADE er svenske Markus Johansson. Han har leget med et design, der oprindeligt baserer sig på en idé omkring en bordlampe, der er udformet som en lille kanon med lys i. Det inspirerede ham til at designe resten af kollektionen.

Se hele serien her