Samme år som LE KLINT blev etableret i 1943, åbnede vi vores første butik i København. Knap 80 år senere har vi fundet de helt rigtige rammer for en butik i Odense. Kom forbi d. 30. september kl. 12 på Oluf Bagers Plads 2, hvor vi åbner dørene til den nye LE KLINT Brand Store i Odense. Hele åbningsweekenden vil det være muligt at opleve vores unikke håndværk helt tæt på, da vi får besøg af en af vores foldeteknikere fra produktionen. Om fredagen vil designer Christian Troels komme forbi og vise sit nyeste design for LE KLINT, PLIVELLO.

Foto: Lars Gundersen og Jens Lindhe

Det er ikke tilfældigt, at det lige præcis er bygningen på Oluf Bagers Plads, der kommer til at huse vores LE KLINT Brand Store i Odense. Oluf Bagers Plads er nemlig med til at genskabe sammenhængskraft i Odense centrum. Pladsen danner port mellem byens historiske bydel til en ny spirende bydel med grønne områder, bæredygtige bygninger og en ny letbane.

Sådan ca. hver firsindstyvende år åbner vi en ny butik,

siger CEO hos LE KLINT, Kim Weckstrøm Jensen, med et glimt i øjet og uddyber:

Vi har længe talt om at åbne en LE KLINT Brand Store i Odense. Selvom vi i Danmark er gode til at handle digitalt, så̊ er det fortsat vigtigt at være fysisk til stede. Bygningen på Oluf Bagers Plads er det helt rigtige sted for LE KLINT, og vi er meget glade for at kunne flytte ind i den helt unikke bygning, der tager afsæt i det historiske uden at forsøge at se gammel ud”.

Med en placering lige overfor det nye H.C. Andersens Hus og midt i det nye Odeon kvarter ligger den nye LE KLINT Brand Store i en smuk bygning, der er i sig selv, er en destination. Vi glæder os til at invitere indenfor, hvor man kan gå på opdagelse i LE KLINTs historie og opleve lampernes unikke håndværk helt tæt på.

Foto: Lars Gundersen og Jens Lindhe

Kig forbi i åbningsweekenden:

Fredag d. 30. september kl. 12-20
Lørdag og søndag d. 1. og 2. oktober kl. 10-16

Adresse: Oluf Bagers Plads 2, 5000 Odense C