LE KLINT-lamper er berømte for sit ikoniske design og håndværkstraditioner. Kollektionen er nu blevet udvidet med en serie fra vores eget designteam, som har skabt den tidløse og organiske CYLINDER lampeserie med klassiske hvide krydsplisseér, som er ideelle til den moderne boligindretning.

"Jeg er glad for at kunne introducere endnu et medlem af LE KLINT-familien. CYLINDER er et design, som er skabt i et samarbejde mellem mit udviklingsteam og jeg. Serien er inspireret af den plisserede Model 375, som blev lanceret i forbindelse med vores 75-års jubilæum. Hovedfokus var på vores DNA, da vi designede denne kollektion. Vi ønskede at skabe en serie, der fangede essensen af LE KLINT. I vores helt nye kollektion har vi integreret dette rene, enkle og ærlige skandinaviske belysningsdesign - et synonym med den nordiske indretningsstil, som hele verden har omfavnet og taget til sig," siger Kim Weckstrøm Jensen, administrerende direktør hos LE KLINT.

Komplementære design elementer

Serien inkluderer pendler og bordlamper i forskellige størrelser. Det cylinderformede hvide skærmdesign og ophænget/basen i kontrastfarver giver vores kunder en ny visuel brugsoplevelse med de klassiske håndfoldede lampeskærme. Trædelene er i sortbejdset eg eller lys eg med metal- og messingdetaljer, og lamperne er monteret med en hørledning. De gennemarbejdede design- og håndværksmæssige detaljer fuldender lampekonceptet. 

Blødt plisseret lys til indretningen

CYLINDER pendlerne leverer et blødt og indbydende lys til omgivelserne. Og man kan med fordel hænge to eller flere lamper i en gruppe, som danner en stilfuld collage i næsten enhver indretning. Ikke mindst over spisebordet. Bordlampernes størrelse gør dem velegnet til at placere rundt om i boligen, i vindueskarme, på store eller små reolhylder, sengeborde m.m.

Se hele serien her

 

Produkter

CYLINDER 182 Pendel Small Lys eg

CYLINDER 182 Pendel Small Lys eg

DKK 3.495,00
CYLINDER 182 Pendel Medium Lys eg

CYLINDER 182 Pendel Medium Lys eg

DKK 4.595,00
CYLINDER Bordlampe Small Lys eg

CYLINDER Bordlampe Small Lys eg

DKK 3.495,00
CYLINDER Bordlampe Medium Lys eg

CYLINDER Bordlampe Medium Lys eg

DKK 4.595,00