F.A.Q.

Hos Le Klint bestræber vi os løbende på at forbedre vores kundeservice og kundeoplevelse. Derfor har vi lyttet til jer og samlet de mest almindelige spørgsmål om rengøring og reparation af vores lamper i en ny F.A.Q.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål i vores F.A.Q., er vores kundeservice naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Find den korrekte skærm til din Le Klint lampe.
Le Klint har udarbejdet en skærmguide så du kan finde den helt rigtige skærm til din Le Klint lampe. Find skærmguiden på vores hjemmeside her.

Hvad er forskellen på standard- og papir skærm?
En standard skærm er lavet i en special folie, det betyder at den kan rengøres med vand, da overfladen er modstandsdygtig overfor væsker. Den er også brandhæmmende og UV resistent. Det giver en lang levetid for produktet. Folien til standartskærmen følger Rohs direktivet for at sikre, at den ikke indeholder forbudt/farlig kemi. Og den er ligeledes produceret i Europa og er af meget høj kvalitet. Folien kan sendes til genbrug som PVC efter endt liv som lampeskærm og kan dermed indgå i nye produkter som nedløbsrør, kloakrør osv.

En papir skærm kan for så vidt have en lige så lang levetid hvis man passer godt på den, men den vil patinere hurtigere end standart skærmen og ændre lidt tone i den hvide farve. Blive mere gylden i farven. Derudover må der ikke bruges vand til rengøring af papirskærmen, men der kan med fordel bruges en blød støvbørste til at fjerne støv fra skærmen. Papirskærmen er lavet i 100% FCS certificeret papir og produceret i Europa. Papiret kan affald sorteres som papir eller blot brændes i egen brændeovn, da det er helt rent papir.

 Hvordan rengør man en standard skærm?
Som beskrevet ovenfor kan skærme i standard folie rengøres med en fugtig klud eller med vand. Og evt. kan der bruges en mild sulfo opløsning til at fjerne pletter. Det er vigtig at skærmen tørres af umiddelbart efter rengøring med vand, for at undgå kalkpletter. Benyt evt. demineraliseret vand for at undgå kalkpletter. 
I hverdagen anbefales det blot at bruge en blød støvbørste og evt. en let fugtig klud.

Hvordan rengør man en papir skærm?
Papir skærme kan ikke tåle brug af nogle former for væske, da det vil ødelægge papiret/opløse det. Brug derfor kun en blød klud eller en blød støvbørste til at fjerne støv fra skærmen. Alternativt kan støv pustet/rystes af.

Find den korrekte lyskilde til din Le Klint lampe.
På vores hjemmeside kan du til en hver tid finde information om den anbefalede lyskilde under specifikationer på selve lampen. Vi bestræber os på at opdatere hjemmesiden med de nyeste anbefalinger af lyskilder, ud fra de seneste teknologiske forskrifter. Når du køber din nye Le Klint lampe vil den anbefalet lyskilde ligeledes fremgå på en label på kassen.

Vores anbefalinger går på lumenmængde og fortæller hvor meget lys pæren udsender. Den angivne lumenmængde er den rette mængde lys til den pågældende lampe. Det er også muligt at vælge lavere/højere lumen hvis dette ønskes. Vi anbefaler at benytte LED-pære.
Ønsker du gode råd til den rette belysning til dit hjem, står vores kundeservice og Le Klint partnere altid klar med kyndig vejledning. 

Hvor finder jeg en instruktion og monteringsvejledning til min Le Klint lampe?
Du kan finde din instruktion og monteringsvejledning i kassen sammen med din nye Le Klint lampe. Du vil ligeledes til en hver tid kunne finde vejledning på vores hjemmeside under specifikationer på selve lampen. 

Kan min le Klint lampe repareres?
Det er en del af Le Klints DNA og grønne tankegang, at vores lamper skal kunne holde flere år og gerne i flere generationer. Derfor tilbyder vi at fortage reparationer på de fleste af vores lamper, selv på udgået modeller. Et godt eksempel er udskiftning af defekte træ dele på vores populære Sax lampe. 
Du kan til en hver tid købe reservedele, eller en ny lampeskærm til din lampe og derved forlænge levetiden. 
Hvis du ønsker din lampe repareret, er du meget velkommen til at henvende dig med din lampe i vores butikker, eller kontakte din lokale Le Klint Partner som kan hjælpe dig videre i forløbet. 

Download F.A.Q

Brand Store København                        
Store Kirkestræde 1                                 
1073 København K                                  
Tlf. +45 33 11 66 63                                
E-mail: storecph@leklint.dk

Brand Store Odense
Oluf Bagers Plads 2
5000 Odense C
Tlf. +45 22 66 01
E-mail: storeodense@leklint.dk