Vi introducerer nu to helt nye dekorative designs, som kan bruges året rundt.

Det er vores hyggelige, nordiske tradition med at tænde stearinlys, som har inspireret designer Philip Bro Ludvigsen til at skabe en ny poetisk lanterne med navnet CANDLELIGHT. 

Bærbart hyggelys med bevægelig flamme

Med udgangspunkt i moderne lysteknologi og kvalitetsmaterialer har Philip designet en elegant lanterne, som med sit bevægelige og genopladelige LED-lys også tager hensyn til det gode indeklima. CANDLELIGHT kan anvendes året rundt, og med sit håndtag fremstillet i træ kan den med et snuptag medbringes og placeres overalt, hvor der er behov for lys.

Materialer

CANDLELIGHT er designet i naturmaterialer i enten mørk kork eller lys eg og harmonerer derfor på fineste vis med den skandinaviske indretning. Det mundblæste glas, der står som en kuppel om flammen, får det blafrende LED-lys til at spejle sig og leger med illusionen om det levende lys. Flammen er placeret i en bund af ægte stearin, hvor den står og gløder, hvilket bidrager til den naturtro oplevelse af lys.

Med CANDLELIGHT skruer du nemt op for hyggefaktoren indendørs og udendørs - hvad enten du sidder lunt og godt under et tæppe i sofaen, efter mørket har sænket sig i de kolde vintermåneder eller på altanen en sommeraften i tusmørket.

Lanternen lades nemt op ved hjælp af USB. En opladning holder ca. 150 timer svarende til 5 timers brug dagligt i 30 dage.

NB: CANDLELIGHT er ikke en udendørslampe! Den bør derfor kun medbringes udenfor i tørt og lunt vejr. Den skal samtidig beskyttes mod høj varme og direkte sollys, da bunden er i ægte stearin.

Produkter

CANDLELIGHT  Lys Eg

CANDLELIGHT Lys Eg

DKK 1.695,00
CANDLELIGHT Sort

CANDLELIGHT Sort

DKK 995,00