Hvad lavede du den 1. juni 1994? Det kan måske være svært at huske for de fleste, men i LE KLINTs bøger står der skrevet, at en kvinde ved navn Hanne Erlendsson havde første arbejdsdag. Vi er derfor stolte over, at endnu en stabil og loyal medarbejder fejrer et kvart århundrede i firmaet.

Forskelligartede opgaver

Hanne er Sales Supporter og har i alle 25 år været tilknyttet LE KLINTs eksportteam og haft direkte kundekontakt.

Med sin kulturelle forståelse, sproglige kompetencer og store produktviden besvarer hun vores udenlandske kunders henvendelser. I teamet nyder Hanne også stor respekt, og kollegerne nyder hendes glade væsen.  

Hanne er uddannet tresproglig korrespondent med engelsk, tysk og fransk. Før hun startede på Campus, havde hun i forvejen basis-kompetencerne på plads, da hun er sproglig student med førnævnte sprog. Hanne sætter en ære i at servicere kunderne på den bedst mulige måde og give dem ordentlig besked på det, de henvender sig omkring. Hanne har tidligere været med til at repræsentere LE KLINT udadtil på kundebesøg og messer i for eksempel Köln, Stockholm og København.

I dag foregår meget af arbejdet ved skrivebordet, for Hanne er lidt af en administrativ blæksprutte. Hun passer blandt andet telefon, besvarer mails, håndterer ordrer og returfragtbreve. Bag Hannes plads pryder et stort, gammelt verdenskort væggen, som dekorativt symboliserer hendes arbejde. Det må ingen pille ved, siger, Hanne, for det er altid godt med et hurtigt overblik over afstandene landene imellem.

Cykelfornøjelser og køkkenhave

Hanne er født og opvokset i Odense, hvor hun den dag i dag stadig bor med sin mand, Snorri. Ved huset har de anlagt en grøntsagshave, som Hanne passer med stort engagement. Som Hanne siger: ”Det er ligesom en kolonihave – bare uden hus”.

Hanne og Snorri er ivrige for at komme ud i naturen og se sig lidt omkring. Derfor fornøjer det dem at bruge cyklen som transportmiddel. De pakker deres habengut på cyklen og vupti, så er de afsted på oplevelser. Moselfloden i Tyskland er med sin smukke natur og hyggelige byer et yndet feriemål for det rejseglade par. Her er der også mulighed for at købe lidt vin i regionen, som nydes med god samvittighed efter timerne på cyklen. 

Hannes mand er islænding, så Island går turen også til. De tre voksne sønner og barnebarnet nyder parret også at besøge. Den ene søn bor i København, den anden pendler mellem Malmø og Island, og den tredje pendler fra København til Cambridge. I fritiden er der også lige et gymnastikhold, som skal passes – sammen med de andre Næsby-fruer fra området. 

Kollegerne glæder sig til at fejre Hanne på LE KLINT-manér på Egestubben i Odense, og to håndfulde kolleger kan allerede byde hende velkommen i Klub 25.