Det varer ikke så lang tid, før gadebilledet prydes af karakteristiske hvide huer med bånd i forskellige, farverige farver, og på vejene vil studenterlastbiler- og vogne køre rundt med nyslåede studenter ombord.  

Når den varme tid nærmer sig, begynder sommerfuglene at baske i maven på en række af landets unge mennesker. Det er nemlig blevet eksamenstid. Nogle afslutter måske deres ungdomsuddannelse og springer ud som studenter, mens andre færdiggør en universitetsuddannelse eller en anden form for uddannelse.

Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan komme med den helt rigtige gave til de unge mennesker som belønning for de flere års hårde arbejde, de nu lægger bag sig.

Med en LE KLINT-lampe giver du et stykke autentisk design, som er produceret i Danmark. Det er en gave, som den unge kan anvende med det samme og tage med sig videre i livet til den kommende bolig, når tiden er moden til at starte et nyt kapitel.

Kort sagt: En LE KLINT-lampe er en gave for livet.

Gaveguide til dimittender

ARC Multi – eller bordlampe
Design: Manér Studio

Vejl. pris: kr. 2.995,-

Den her cool lampeserie er skabt af en ung duo, som netop har haft den unge målgruppe i tankerne, da de designede kollektionen.

ARC var nomineret i kategorien Årets lampe til Design Awards 2018 på grund af sin funktionalitet og nytænkning af materialer samt udtryk.

Designerne har kombineret det moderne udtryk med de smukke hvælvinger fra Grundtvigskirken i København, som er et imponerende bygningsværk med en parallel til LE KLINTs univers. Hovedarkitekten bag kirken var P.V. Jensen-Klint, der foldede den første LE KLINT-lampeskærm, og som i øvrigt også var far til stifteren af LE KLINT, nemlig Tage Klint.

ARC-lampen vil uden tvivl være et objekt, som vil vække opsigt i både ungpige- og mandehyblen.

Find bord- og multilampen her

CARRONADE Bordlampe
Design: Markus Johansson

Vejl. pris: kr. 5.995,-

Den lille, smarte lampe er udformet som en kanon med lys i. Det markante og legesyge udtryk vil tale til det unge publikum, og den er nem at finde plads til i den lille lejlighed. CARRONADE er egentlig en kort, glatløbet kanon med en stor kaliber, udviklet for Royal Navy af det skotske jernstøberi Carron Company i slutningen af 1700-tallet. Og når man ser på lampehovedet er det slet ikke svært at se, at det også var kanonen, som inspirerede den unge svenske designer, Markus Johansson, da han designede lampen. Se lampen her

Saxlampen
Design: Erik Hansen

Vejl. pris fra 5.995,-

Den populære og klassiske Saxlampe kommer vi ikke udenom. Den er på en måde lidt retro, og de unge vil måske kunne kende den fra bedsteforældrenes eller mor og fars bolig. Saxlampen har alle dage nydt stor popularitet, og den dag i dag er efterspørgslen på denne type lampe stadig stor.

Saxlampen fås i mange forskellige kombinationer, flere træsorter som lys eg, røget eg eller sort eg, og man kan vælge en opadvendt eller nedadvent skærm. Har du brug for hjælp, så besøg en af vores dygtige forhandlere, vores Flagship Store eller kontakt vores kundeservice.

Find din Saxlampe-favorit

The Bouquet 
Design: Sinja Svarrer Damkjær

Vejl. pris fra 1.995,-

Ny og topmoderne version af den traditionelle lysekrone. Lampen skaber blikfang i den unges bolig. Hæng den over spisebordet eller vælg modellen med én single lampeskærm til et hjørne, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed i den kommende studiebolig eller på værelset.

Lamperne er inspireret af forårsblomsten, tulipanen og dens naturlige bløde udtryk. De håndfoldede, plisserede lampeskærme er flettet sammen af en rustik hørledning.

Se The Bouquet-lamperne her

LAMELLA
Design: Takagi & Homstvedt

Vejl. pris fra kr. 3.995,-

LAMELLA er en meget populær serie, som både er moderne i sit udtryk og tidløs. Kollektionen, der består af pendler og loftslamper er inspireret af naturens egne svampe. Den plisserede struktur kombineret med en blød, men samtidig præcis silhouet er kendetegnende for lampens design. Serien findes her

SWIRL
Design: Øivind Slaatto

Vejl. pris fra kr. 3.195,-

Var matematik den studerendes yndlingsfag i skolen? Så bliver vedkommende formentlig glad for en lampe, hvor designet bygger på Fibonacci-talrækken, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper. Dertil er det kun et plus, at lampeserien også er æstetisk og smuk. SWIRL-serien indeholder bord- og gulvlampe samt pendler og væglamper i flere størrelser. Udforsk hele serien

Model 375
Design: Esben Klint (skærm) & LE KLINT Design Team (lampefod)

Vejl. pris fra 3.295,-

Model 375 er en vaskeægte hyggespreder. Den populære bordlampe kan stilles i hyggekroge, reolen eller på skænken. Skærmen er håndfoldet, og lampefoden er skabt i lys eg med messing-detaljer. 

Modellen trækker rødder tilbage til vores designhistorie og Klint-familien, da skærmen er designet af Esben Klint. Han var barnebarn af P.V. Jensen-Klint, som foldede den første LE KLINT-lampeskærm. 

Find lampen her

CACHÉ pendel, gulvlampe
Design: Aurélien Barbry

Vejl. pris fra 3.995,-

CACHÉ taler til den stilbevidste unge, som sætter pris på det moderne look, og som samtidig kan lide de plisserede lampeskærme. I CACHÉ-serien titter de næsten skjulte håndfoldede skærme frem. De er på smukkeste vis integreret i lampen og giver den helt særlige karakter, der er forbundet med en klassisk LE KLINT-lampe. 

I serien findes pendler i forskellige størrelser samt en væg-, bord, -og gulvlampe i enten sort eller grå. 

Se lamperne her

Cord Adjuster
Design: Team LE KLINT 

Vejl. pris: 295,-

Lækkert tilbehør til den kræsne unge, som har hang til designobjekter. Her kan du vælge en design accessory, som giver et nyt udtryk til en pendel, som den unge allerede har. Cord Adjusteren justerer ledningshøjden, og den er nem at klikke på – også selvom man ikke er gør-det-selv-typen.

Fås i forskellige modeller

Produkter

CARRONADE Bord/Væg Sort

CARRONADE Bord/Væg Sort

DKK 5.995,00
LE KLINT SAX 224-6/17 - Lys eg med standardskærm

LE KLINT SAX 224-6/17 - Lys eg med standardskærm

DKK 5.495,00
THE BOUQUET Medium Chandelier med 1 standardskærme

THE BOUQUET Medium Chandelier med 1 standardskærme

DKK 1.995,00
THE BOUQUET Medium Chandelier med 3 standardskærme

THE BOUQUET Medium Chandelier med 3 standardskærme

DKK 5.295,00
LAMELLA 4 - 135 Aluminium

LAMELLA 4 - 135 Aluminium

DKK 3.995,00
SWIRL Bordlampe

SWIRL Bordlampe

DKK 4.495,00
Model 375 - Small bordlampe med standardskærm

Model 375 - Small bordlampe med standardskærm

DKK 3.995,00