GALAXY

GALAXY trækker tråde tilbage til midten af forrige århundrede både formmæssigt og foldeteknisk.

Dengang introducerede Poul Christiansen en revolutionerende foldemetode, som gjorde det muligt at håndfolde efter kurvede linjer, bedst illustreret ved Sinus Line 172. Poul Christiansen har lige siden udforsket foldningens muligheder, og GALAXY er seneste resultat heraf.

Anerkendelse af livslangt samarbejde

LE KLINTs CEO Kim Weckstrøm Jensen fortæller om det livslange partnerskab med arkitekt og designer Poul Christiansen:

Poul har om nogen haft en helt særlig betydning for LE KLINT og vores lange designrejse. Et livslangt samarbejde hvor hans visionære tanker og idéer er blevet omformet til lamper, som for fleres vedkommende er blevet designikoner, såvel i Danmark som i udlandet.

Kim Weckstrøm Jensen fortsætter: 

Pouls lamper er mere aktuelle end nogensinde og vi har netop markeret 50-året for Model 172 Sinus, som oprindelig blev lanceret i 1971.Nu skriver vi 2022 og kan med stolthed præsentere det nyeste skud på stammen fra Poul Christiansen - nemlig hans helt nye pendelserie GALAXY som vi sender på markedet i marts måned.

GALAXY bygger på de samme foldeprincipper, men er alligevel helt sin egen. En elegant pendelserie som allerede har høstet mange roser og som vi forventer meget af.

GALAXY leveres i to størrelser med foldet skærm, messingophæng og stofledning.

Model 177, small, H. 25 x Dia. 50 cm, vejl. pris kr. 4.495,-
Model 177, large, H. 27 x Dia. 70 cm, vejl. pris kr. 5.495,-