Spar 25% på CARRONADE

Mens det bliver koldere udenfor, og mørket lige så langsomt slutter sig om os, er det igen blevet tid til at trække indenfor i hyggelige omgivelser. Med en ny lampe kan du skrue ekstra op for den varme og hyggelige stemning i hjemmet.

Vi har sat spotlight på den super cool CARRONADE! Derfor får du 25% på CARRONADE-serien i sort i perioden fra den 1. til 27. oktober 2019.

Her kan du vælge mellem lamper til bord, loft, gulv og væg, så der både er mulighed for at løfte indretningen såvel over dit sofaområde som på hjemmekontoret og i køkkenet.

Se video her: 

CARRONADE bliver fremstillet med mange fine håndværksmæssige detaljer i massiv messing og amerikansk valnød.

Lysende skulptur

CARRONADE High Gulvlampe leder tankerne hen på filmens univers. Med sit markante design vil den stå smukt i stuen som standerlampe, og den er ideel til at skabe et hyggeligt miljø over dit sofaområde eller til det åbne rum, hvor den i sig selv kan stå som et dekorativt møbel. Den tilfører karakter til indretningen med sit iøjnefaldende design, og så er der mulighed for at retningsbestemme lyset.


Find lampen her.

Markant lampenyhed

CARRONADE High Table er lillebror til CARRONADE High Gulvlampe. Den har adopteret alle de smukke elementer fra dens storebror. Den er oplagt at stille på sideborde, bakkeborde, hjørneborde, på skænken eller i vindueskarmen, eller måske trænger dit arbejdshjørne til fornyelse?


Find lampen her

Godt læselys

Når du har sat dig godt til rette i din yndlingsstol eller i sofaen for at læse en bog eller et magasin, er det essentielt med godt læselys. Det får du med CARRONADE gulv-/læselampe, der er multifunktionel. Lampens hoved er fleksibelt, så du kan pege lyset hen, hvor du ønsker, ligesom du kan indstille på stativet.


Find lampen her

Den lille bordlampe-kanon

Hele CARRONADE-serien bygger faktisk på bordlampen. Da designer Markus Johansson skabte designet, legede han med det maritime univers, og det lykkedes ham at skabe en bordlampe, som er udformet som en lille skibskanon med lys i. Den fungerer både som bord- og væglampe, og hovedet kan drejes. Den er fed i soveværelset som sengelampe og kan både bruges på natbordet eller på væggen. Med det legesyge udtryk passer den også ind på teenageværelset eller i den unges lejlighed.


Find lampen her

Flere anvendelsesmuligheder

Spotpendlerne fra CARRONADE kan anvendes overalt i boligen og virksomheden. De kan anvendes både alene, i række eller i en klynge som smart og effektfuld belysning til både arbejdsbrug og almen rumbelysning. Pendlerne i medium er ideelle at placere over borde, fx som belysning over køkkenbordet, hvor de samtidig giver rummet et dekorativt element. Pendlerne fungerer også smukt i en gruppe med flere lamper i et hjørne.


Find spotpendlen her


Find pendlen i medium her

Optimalt brugslys

CARRONADE pendlen i large egner sig godt til spisebordet eller mødebordet. Den fungerer fint alene men også i en række med flere lamper. Den store åbning og indbyggede diffuser giver lampen et optimalt brugslys med mange anvendelsesmuligheder.


Find lampen her

Produkter

CARRONADE Spotpendel Sort

CARRONADE Spotpendel Sort

DKK 5.495,00
CARRONADE Pendel Medium Sort

CARRONADE Pendel Medium Sort

DKK 7.995,00
CARRONADE Pendel Sort Large

CARRONADE Pendel Sort Large

DKK 9.895,00
CARRONADE Bord/Væg Sort

CARRONADE Bord/Væg Sort

DKK 5.995,00
CARRONADE Læselampe Sort

CARRONADE Læselampe Sort

DKK 13.495,00
CARRONADE High Gulvlampe Sort

CARRONADE High Gulvlampe Sort

DKK 15.495,00