Besøg os til 3 Days of Design
Den 23. – 25. maj 2019

Når Danmarks vigtigste designevent, 3 Days of Design, løber af stablen, har du mulighed for at tage et kig ind i vores designunivers.

I vores Flagship Store & Showroom i hjertet af København kan du opleve vores verdenskendte håndværk og folder på første parket samt se de ikoniske klassiske lamper og seneste lampedesigns.


Oplev det unikke håndværk helt tæt på. 

Hvad kan du opleve hos os?

Mød foldepige Maria Simonsen og se hende demonstrere, hvordan hun på rutineret vis folder vores lampeskærme. Du kan også se Heidi Fabricius i aktion, når hun bukker og bøjer en af klassikerne, Kaare Klints Model 306*. 

Heidfi fremviser, hvordan hun bukker og bøjer en af vores klassikere. 

Næste designklassiker

Vær blandt de første til at få et sneak peek, når vi løfter sløret for Rikke Frosts seneste design. Rikke deltog i DR1's kultursatsning "Danmarks næste klassiker" og blev den samlede vinder af programmet.


Rikke blev den samlede vinder af TV-programmet "Danmarks næste klassiker". Du får lov til at få et sneak peek på lampeserien, som lanceres til efteråret. 

På TV kunne seerne følge med, da Rikke skabte en klassisk, men nyfortolkende lampe. Til september introduceres lampen fra programmet med nogle tilretninger som en lampeserie, der er blevet døbt "CALEO".

THE BOUQUET i XL-udgave

Desuden kan du se THE BOUQUET i XL-version designet af Sinja Svarrer Damkjær. 

Kom og se den nye XL-version af The Bouquet i vores butik. 

Tid og sted: 

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 10-18

Fredag den 24. maj 2019 kl. 10-18

Lørdag den 25. maj 2019 kl. 10-16

LE KLINT Flagship Store & Showroom, Store Kirkestræde 1, 1073 Kbh. K. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik.

*De arbejdende værksteder vil kun foregå torsdag og fredag.