Den lyse årstid er over os og der er godt gang i boligsalget samt renoveringer og nybyggeri.

Den smukke FACET lampe er et oplagt valg som udendørslampe til boligen og nu kan du købe den med store besparelser – faktisk kan der spares helt op til 40%.

SORT ELLER LYS GRÅ

Promotionpris pr. stk.  kr. 1.995,-

Vejl. pris pr. stk. kr. 2.995,-

Base plade lille/stor

Promotionpris pr. stk.  kr. 495,-

Vejl. pris pr. stk. kr. 795

MASSIV KOBBER

Promotionpris pr. stk. kr. 2.995,-

Vejl. pris pr. stk.  kr. 4.995,-

Base plade lille/stor

Promotionpris pr. stk.  kr. 695,-

Vejl. pris pr. stk. 995,-

Lamperne kan købes hos deltagende forhandlere, samt LE KLINT Flagship Store, Store Kirkestræde 1, 1073 København K eller på vores webshop.

Bag om FACET

FACET væglampen er designet af den franske designer Aurélien Barbry hvis fokus har været at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til såvel indendørs som udendørs brug.

Efter først at have fundet frem til denne skalform i stål, udviklede han de øvrige aftagelige emner, som han følte var vigtige for at kunne tilbyde en fleksibilitet, der gør det muligt at bruge FACET i alle typer af både inden- og udendørs belysningsmiljøer.

Aurélien Barbry understreger, at han er stolt af at have fundet en ny, men stadig sofistikeret form, som refererer til LE KLINTs smukke plisséer uden at ødelægge det velkendte DNA.

FACET fås i kobber, mat sort, eller lys grå lakering. Som tilbehør kan der købes baseplader i tilsvarende farver. Disse findes i to forskellige størrelser.

FACET leveres med en aftagelig top, således at den lyser som både up- & downlight. Ved at montere toppladen  opnår man at lampen kun lyser som downlight.