Klik her for yderligere information

Projekt Love and Light 

Først og fremmest, vil jeg gerne takke for støtten  til Love & Light Projektet ved at købe et hjerte.

Da jeg forelskede mig i denne smukke skandinaviske tradition, ville jeg tilføre traditionen en lille ”twist”, uden at ødelægge det oprindelige DNA. Jeg håbede, at der ville blive taget godt mod ideen, og jeg vidste at mit humanitære sind, samt min kærlighed til godt design, var en kombination, der ville brede sig til ligesindede, og at vi sammen kunne  gøre noget godt.

Hvis du ikke allerede ved det, så går en procentdel af overskuddet fra hvert solgt hjerte til velgørenhed for at hjælpe nogen eller en organisation, uanset køn, race eller bopæl.

Jeg er glad for, at vi er i gang med vores tredje år med projektet. Vi (og jeg mener du og jeg) har doneret til Minerva Women’s Centre i London.  Vi har også doneret 50.000 DKK til Ungdommens Røde Kors og Trygfondens ”SE-MIG” Kampagne, for at hjælpe med at holde krisecentre åbne for misbrugte børn, samt børn i nød i 2014.

For mig, startede projektet med de ødelæggelser orkanen Sandy forårsagede i det Jamaicanske samfund i 2012. Jeg følte at jeg måtte gøre noget for at hjælpe. Mit udbytte i forbindelse med udviklingen af LE KLINT er  blevet  investeret som de første byggesten i Love & Light Projektet.

Jeg har ønsket at udvide sortimentet med nye designs, uden at ofre integriteten af det oprindelige design, og har derfor lanceret en række nye farve

r.

Vi har nu hjerterne i de klassiske julefarver hvid/kobber samt hvid/sølv.  Og så tænkte jeg, hvorfor ikke lave en ”limited edition” ? Hvid/Pink! Bare som lidt ekstra julesjov, og nu har vi det…!
 

 

 

LE KLINT har indvilget i at lancere et nyt smukt design som en del af Love & Light Projektet - LE KLINT Star, designet af Tine Mouritsen.

 


 

Jeg håber virkelig at du vil tage lige så godt imod denne stjerne som hjertet.

 

Igen på vegne af alle de mange mennesker uden en stemme, vil jeg gerne takke for at tage så godt imod dette projekt, for at værdsætte det fantastisk design, og samtidig hjælpe mennesker i nød.
 

 

 

Ja, ring mig op

Søg land og postnr/by

*
*
*
Send email

Kontakt LE KLINT

Butik & Showroom          

Store Kirkestræde 1
DK-1073 København K

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00

Kontakt:
Telefon: +45 3311 6663
Fax: +45 3311 6286
E-mail: butik@leklint.dk  

 

Administration & Produktion

Egestubben 13-17
DK-5270 Odense N

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-13.00
Lørdag: Lukket

Kontakt:
Telefon: +45 6618 1920
Fax: +45 6618 1997
E-mail: kontakt@leklint.dk 

Kundelogin

Brugernavn:
Password:

Login

Brugernavn:
Password:

Presselogin

Brug venligst formularen herunder til Le Klint’s pressenet.

Brugernavn:
Password:

Wir freuen uns auf Ihren Besuch auf unserer Webseite.

Produktenübersicht und Onlineshop ist zur Zeit nur in englischer Sprache, aber falls Sie Fragen haben können Sie sich gern an unseren Kundendienst unter leklint@leklint.dk wenden.

Siden bruger cookies

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x